Makersden heeft een proptype ontwikkeld van een radiografisch bestuurbare boot waarmee je kunt vissen. De bedoeling is aas door de boot te laten voort trekken(trollen) en op het moment dat je beet hebt stuur je de boot naar de kant en pak je de hengel eraf om zo de vis  binnen te halen. De boot heeft twee extra drijvers is uitgerust met een draadloze    fishfinder en heeft een FPV camera zodat je op afstand kunt zien of je beet hebt.

 

Dit is het onderstel van een rupsvoertuig dat we van een ombouw hebben voorzien. Het voertuig heeft een draaibaar platvorm waarop een camera kan worden gezet zodat je bijvoorbeeld op afstand kan natuur opnames kunt maken.

 

Deze moerasboot haalt met gemak 30 km per uur en is speciaal gemaakt om op het water allerlei functies te vervullen. De boot is uitgerust met een FPV camera op een gimbal zodat er opnames kunnen worden gemaakt zonder dat het beeld continu beweegt.

Verder heeft de boot een boordcomputer zodat hij autonoom kan varen op basis van GPS signalen. Er kunnen veel extra's aan de boot worden toegevoegd zoals; een robot arm, onderwater camera of fishfinder. Dit maakt dat de boot voor zeer veel verschillende doelen kan worden gebruikt.